Meppel City Run

Sinds jaren zijn wij tijdens de Meppel City Run zijn wij verantwoordelijk voor de fysiotherapie. En sinds 2017 zijn we trotse hoofdsponsor van de businessrun.

Zin in voorpret?
Loop dan mee met onze testruns van Fysio De Commissaris. Onder begeleiding van pacers loop je in een groep met vaste snelheid het Meppel City Run parcours. Mooi om je conditie op te bouwen, te trainen voor een snellere tijd.

Wanneer en waar?
In februari starten we met de testruns. Ze vinden iedere eerste zondag van de maand plaats. We verzamelen om 9.45 uur bij Café Herberg ’t Plein (Prinsengracht 1, Meppel) en starten met een professionele warming-up verzorgd door Fysiotherapie De Commissaris. Om 10.00 uur gaan de verschillende groepen vervolgens van start.

Wie
De testruns zijn geschikt voor iedereen. Zowel de beginnende loper is welkom als de ervaren wedstrijdloper. Weet je nog niet zeker of je mee gaat lopen met de Meppel City Run? Kom dan vooral de testrun eens uitproberen, misschien word je zo enthousiast en schrijf je je alsnog in voor de 4 of de 8 mijl op 19 mei aanstaande. Deelname is gratis en aanmelden niet nodig.

Foto’s
Na de testruns verschijnen de foto’s zo snel mogelijk op de website www.meppelcityrun.nl en op hun Facebook.

Data

  • 3 februari
  • 3 maart
  • 7 april
  • 5 mei

Zie ook www.meppelcityrun.nl

Populaire onderwerpen

Ervaringen van onze patiënten

marnix-bakker

Een jonge frisse praktijk met veel kennis van zaken en open voor nieuwe behandelmethodes, daarnaast vriendelijk en kundige fysio's Marnix Bakker

Vriendelijkheidsgehalte, behandelingen en service zijn uitstekend. Gewoon een gouden team Geert de Jonge

geert-de-jonge.jpg