Knie/Heup prothese – OrthoXpert

Knie/Heup prothese

In onze praktijk ben je aan het goede adres om te herstellen na het plaatsen van een heup of knie prothese. Dit is mede omdat wij aangesloten zijn bij OrtoXpert. OrthoXpert is een behandelprogramma na een knie of heup operatie.
Bij OrthoXpert is de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart gebracht en ligt bij aanvang vast. Bij het OrthoXpert Knie Zorgplan werken orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten nauw met elkaar samen. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat je het best passende behandelprogramma krijgt. Een operatie is pas geslaagd na een succesvol behandelprogramma.
Wij beschikken over de juiste accommodatie om je te kunnen begeleiden bij het herstel. Er zijn speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van je behandeling in kaart te brengen.

Populaire onderwerpen

Ervaringen van onze patiënten

marnix-bakker

Een jonge frisse praktijk met veel kennis van zaken en open voor nieuwe behandelmethodes, daarnaast vriendelijk en kundige fysio's Marnix Bakker

Vriendelijkheidsgehalte, behandelingen en service zijn uitstekend. Gewoon een gouden team Geert de Jonge

geert-de-jonge.jpg