Schouder

NIEUW: SCHOUDERSPREEKUUR. Voor meer informatie zie de flyer.

Na zware en/of lange belasting of een trauma kun je schouderklachten ontwikkelen. Meestal gaat het om pijn in en rond het schoudergewricht, de bovenarm kan hier ook bij horen. De bewegingsmogelijkheden van de schouder kunnen beperkt zijn.

Op basis van je klachten en lichamelijk onderzoek is het in de meeste gevallen mogelijk een diagnose te stellen. De diagnose kan, indien nodig, bevestigd of verfijnd worden door het gebruik van een echo apparaat waar wij in onze praktijk over beschikken. Mocht er ander onderzoek nodig zijn dan zullen we je verwijzen naar de huisarts, zodat die ander beeldvormend (röntgenfoto, MRI) en/of specialistisch onderzoek in kan zetten.

Patiënten met schouderklachten worden behandeld door onze collega’s die sportfysiotherapeut en/of manueel therapeut zijn. Wij zijn aangesloten bij twee schoudernetwerken, te weten Groot Zwolle en Drenthe. Hierdoor zien wij dagelijks veel patiënten met schouderklachten en hebben dus veel expertise op dit gebied.

Populaire onderwerpen

Ervaringen van onze patiënten

marnix-bakker

Een jonge frisse praktijk met veel kennis van zaken en open voor nieuwe behandelmethodes, daarnaast vriendelijk en kundige fysio's Marnix Bakker

Vriendelijkheidsgehalte, behandelingen en service zijn uitstekend. Gewoon een gouden team Geert de Jonge

geert-de-jonge.jpg