KeepersSchool Noord

Wij verzorgen de medische begeleiding voor Keepersschool Noord.

Over KSN

Geschiedenis

KeepersSchool Noord is in 2009 na een intensieve voorbereidingstijd opgericht door Jacco de Laat uit Meppel.
Helemaal idolaat van voetbal en in het bijzonder het ‘keepersvak’, is hij op betrekkelijk jonge leeftijd gediplomeerd keeperstrainer geworden. In die hoedanigheid heeft hij al vele jaren heel veel ervaring opgedaan en nog meer gedeeld, o.a. bij de KNVB. Mede door zijn toedoen is menig keeper echt beter geworden, waarvan een behoorlijk aantal talenten is doorgestroomd naar een betaald voetbal organisatie .
Hij heeft KSN opgericht om deze ervaringen te delen onder het motto: “Omdat jij nummer 1 bent!!

Doel

De opleiding is er specifiek op gericht het niveau van de individuele keeper te verhogen, op welk niveau dan ook. Ook wordt er een aantal activiteiten ontwikkeld, dat zeer nauw verbonden is aan dit vakgebied! Met veel passie staat elke trainer op het veld en spreekt vol trots over het keepersvak. Elke keeper verbeteren, daar gaan we voor!

Werkgebied

Het werkterrein bestrijkt globaal de 3 Noordelijke provincies, de kop van Overijssel en de Noord-Oostpolder. Mocht er vanuit bepaalde delen van het gebied zoveel belangstelling zijn dan zal KeepersSchool Noord zich inspannen om een locatie in die regio te zoeken voor het geven van de keeperstrainingen. Clubs kunnen altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Kernwaarden

KSN vindt de volgende kernwaarden belangrijk:

Kwaliteit

KSN gaat voor kwaliteit dit is terug te zien:

  • in de ervaren trainers die de goede kwaliteit van de opleiding waarborgen
  • in de materialen die gebruikt worden tijdens de trainingen
  • in de trainingskleding van zowel keepers als trainers
  • de trainingslocaties

Plezier

Elke keeper moet plezier beleven aan de trainingen die hij volgt biij KSN. Onze aanpak is mensgericht en persoonlijk. Deelnemers krijgen verbetertips en uiteraard veel complimenten. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk de deelnemers te stimuleren en ze actief betrokken te maken bij hun eigen leerproces

Discipline en focus

KSN heeft deze 2 hoog in het vaandel omdat ze het niveau van de keeper significant verhogen.

Innovatie

KSN is altijd bezig om de kwaliteit van de opleiding op een nog hoger niveau te krijgen. Voorbeelden daarvan uit het verleden zijn het gebruik van een fysiotherapeut bij het ontwikkelen van trainingen en het gebruik van de laatste trainingsmaterialen die op de markt zijn.