WELKOM IN ONZE PRAKTIJK

In onze praktijk bent u op het goede adres voor al uw klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Wij hebben veel specialisaties in huis, dus u wordt altijd door de juiste therapeut behandeld. Wij zijn een gedreven team dat werkt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten gecombineerd met praktijkkennis.

Naast algemene fysiotherapie hebben wij de volgende specialisaties:
• Manuele therapie • EPTE
• Sportfysiotherapie • Orofaciale therapie (kaak)
• Geriatrie fysiotherapie (ouderen) • Bekkentherapie
• Shockwave therapie • Aan huis fysiotherapie
• Echografie

Bovendien zijn wij aangesloten bij het Schouder Netwerk Groot Zwolle (SNGZ), Schouder Netwerk Groot Drenthe (SNGD), ClaudicatioNet, Knee@Work & Hoofdpijn Netwerk Noord (HNN).

Samenwerking
Wij werken nauw samen met veel andere zorgverleners, zodat u altijd de beste behandeling krijgt. Wij zijn lid van het TopZorg Meppel netwerk. Hierdoor werken wij samen met onder andere ergotherapie, dietist, podotherapie, psycholoog, haptonoom, buurtzorg.

Wij gaan verder waar andere praktijken ophouden
• Wij behandelen mensen aan huis als dit nodig is
• Wij revalideren sporters niet alleen in de praktijk maar ook op het veld
• Heeft u klachten op het werk? Wij kunnen langskomen om uw werkplek te bekijken Fysio Fit, Pilates & Bootcamp

In onze praktijk worden groepstrainingen gegeven, het zogeheten Fysio Fit. Fysio Fit biedt u bewegingsprogramma’s aan, gericht op het bevorderen en onderhouden van gezondheid en fitheid. Pilates is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In de methode wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Tijdens de bootcamp worden oefeningen voor het hele lichaam gecombineerd met hardlopen. Dit maakt het een pittige en uitdagende training!

Directe toegankelijkheid
Sinds 2006 heeft u voor fysiotherapie geen verwijsbrief van een arts of specialist meer nodig. U kunt zich dus direct bij ons aanmelden.

Vergoeding
Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie wordt meestal vergoed uit de aanvullende verzekering. Wij raden u aan om in uw verzekeringspolis na te lezen of en hoeveel behandelingen vergoed worden.

Eerste afspraak
U neemt plaats in de wachtruimte en wordt door uw fysiotherapeut opgehaald. 
De eerste afspraak bestaat uit een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek waarbij de therapeut uw klachten inventariseert. Aan de hand hiervan wordt een specifiek, op uw aandoening gericht, behandelprogramma opgesteld en gemotiveerd.

Afmelding
Indien een afspraak, om welke reden dan ook, niet door kan gaan, dient dit 24 uur voor de afgesproken behandeling gemeld te worden. Indien dit niet gebeurt zal 75% van de kosten bij u in rekening gebracht worden.

Huisregels
Om de behandelingen zo effi cient en prettig mogelijk te laten verlopen vragen wij u:
• Een handdoek mee te nemen
• Een identiteitsbewijs mee te nemen
• Als u afgesproken heeft online vragenlijst(en) in te vullen en dit de volgende behandeling nog niet gedaan is, dan zal gestart worden met het invullen van de vragenlijst(en). De uitgebreide versie van de huisregels staat vermeld op onze website onder het kopje Praktijk informatie.

Privacy
Fysiotherapeuten hebben een geheimhoudingsplicht en zullen niet zonder toestemming gegevens aan derden verstrekken.

Klachten
Mocht uw klacht niet bespreekbaar zijn met uw eigen fysiotherapeut, dan is een van de eigenaren bereid objectief te bemiddelen. Heeft dat geen bevredigende oplossing opgeleverd, dan kunt u uw klacht indienen bij de klachtencommissie van het KNGF. Telefoonnummer: 033-4672900.

Op het moment dat er met de behandeling gestart wordt hebben wij een geneeskundige behandelovereenkomst met u. In de Wet Geneeskundige Behandelovereenkomst (WGBO) staan de rechten en plichten die daarbij horen.

Openingstijden
Maandag t-m vrijdag: 7.30u – 18.00u.
Ma, di & woe: 7.30u – 21.00u.

Populaire onderwerpen

Ervaringen van onze patiënten

marnix-bakker

Een jonge frisse praktijk met veel kennis van zaken en open voor nieuwe behandelmethodes, daarnaast vriendelijk en kundige fysio's Marnix Bakker

Vriendelijkheidsgehalte, behandelingen en service zijn uitstekend. Gewoon een gouden team Geert de Jonge

geert-de-jonge.jpg