Lisa terug naar haar roots op Terschelling

Door: Lisa Conijn

Nog even en dan neem ik afscheid van de praktijk! Op 27 september heb ik mijn laatste dag bij Fysiotherapie De Commissaris. Als ik het zo schrijf dan doet het toch wel een beetje pijn en is het heel erg definitief. Ik ga namelijk samen met mijn partner en dochtertje verhuizen naar Terschelling. Hier ben ik geboren en getogen. Nu ons dochtertje 3 jaar is en de tweede op komst is hebben we de keuze gemaakt om terug te gaan naar het eiland en ze daar op te laten groeien. Op het eiland woont mijn hele familie en dus ook mijn ouders die daar een camping hebben. Camping Cupido bestaat nu ruim 67 jaar en is begonnen door mijn opa en oma van mijn moeders kant. Cupido is de achternaam van mijn opa, dus de camping heeft niet per se iets te maken met de liefde 😉. In al deze jaren is het uitgegroeid tot een groot bedrijf met naast de camping ook nog een supermarkt, eetcafé en snackbar. Mijn ouders draaien de volledige camping, waar ook nog 52 stacaravans staan, volledig met zijn tweeën. Dat wordt ze nu toch echt wat te veel. Samen met mijn partner, zusje, broertje en schoonzusje gaan wij langzaam aan de camping overnemen. Dit gaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag, dus nemen we ruim de tijd om het stap voor stap van ze over te nemen. Naast het overnemen van de camping blijf ik ook nog fysiotherapeut op het eiland. Ik vind het vak te leuk en ben blij dat ik dit op Terschelling kan blijven doen!

Ik zal al mijn lieve collega’s enorm gaan missen. Zij voelen meer als vrienden dan collega’s. We hebben zo veel met elkaar gedeeld de afgelopen 5 jaar. Gelukkig komen ze ieder jaar nog bij ons op de camping voor het personeelsuitje. Ook zal ik ‘mijn’ patiënten gaan missen met wie ik in al die jaren een band heb opgebouwd!

Jullie zijn uiteraard allemaal van harte welkom op Camping Cupido. Ook kan je me nog steeds tegen komen in Meppel, want de familie van mijn partner woont in deze regio. Dus wie weet tot ziens!